Capitolul 7

BPDV
Am ajuns acasa mi-am facut un dus ,m-am imbracat cu hainele de scoala ,cobor jos ,imi iau un castron cu cereale si ma gandesc la visul de azi-noapte.Ce o insemna ,eu niciodata nu am visat-o pe mama ,eu Nu visez niciodata.Ganduri negre ma pandeau ,am luat telefonul si am format numarul ei,suna ocupat,am mai incercat odata insa in zadar.Era timpul sa plec la scoala ,deja eram in intarziere.
*****
M-am indreptat spre biologie ,am pasit incet spre clasa ,m-am pus in banca ,simteam cum Cullen ma gaurea cu privirea,ma uitam ingrozita cum ceilalti se uitau cum Cullen ma privea.Lacrimile stateau sa scape insa nu puteam sa o las pe Ea sa scape ,el nu putea sa o vada ,dintr-un motiv necunoscut mie ,poate era orgoliu sau pur si simplu teama.Culmea proful ne-a pus sa lucram impreuna.Puteam vedea in ochii lui surprindere,uimire,tristete,mila.Incercam sa evit privirea lui ,dintr-un motiv ciudat nu vroiam sa-l ranesc.
Nemaiputand suporta mi-am luat geanta si am plecat afara trantind usa in urma mea..Am iesit afara plangand in hohote ,ma adopostisem dupa scoala ,afara ploua cu galeata ,stateam lipita de peretele rece de caramida si o lasam pe Ea sa se descarce.
Am intrat si m-am uitat la masa Cullenilor ,unde Cullen era foarte apropiat cu Vicky ,nu stiu de ce insa ma deranja ,chestia asta deja ma deranja sa ma deranjeze, in stanga mea era grupul Jessicai ,toti au incasat-o in afara de Miky insa am si pentru el .
M-am dus sa-mi iau pranzul si stand la rand o durere imi sfasie pieptul ,ma ardea ,ma tineam strans pana am scapat un geamat de durere ,Imposibil soptesc strangulata,o singura data am mai simtit durerea asta ,insa nu se poate ,el…..el disparuse cu mult in urma si atunci usa de la intrare s-a deschis.
Am luat tava …insa imi era teama sa ma intorc ,mi-era frica ca cel/cea care tocmai intrase sa nu fie el.
Ma intorc si ochii-mi raman prinsi pe chipul lui,tava imi scapa din mana ,imprastind cioburi ,toti se uitau la mine ingroziti ,dar eu eram si mai ingrozita.
Ma uitam la el,imi zambea superior ramasese la fel,acelasi par blond si lung ,aceiasi ochi albastrii ,aceleasi buze ,acelasi corp.Ea tanjea dupa el ,Ea vroia sa scape din stransoare ,sa se duca sa se milogeasca de el, sa-i serveasca o singura palma,sa se intoarca si sa plece.
In timp ce prin mine curgeau rauri de furie ,prin vene curgea ura.Ma aplec in jos sa curat ,cand ridic privirea,ochii mei intra in contact cu ochii lui verzi,ma ameteau,Edward, auuu.si m-am taiat intr-un ciob.
-lasa-ma pe mine te rog,,ma ruga el..
-ce faci aici! ii spun soapta ..toti se uitau la noi.
-sa se uite…uite gata…si l-a bandajat intr-un servetel.
-hey mersi..si dintr-un prost instinct l-am imbratisat si am putut sa vad cum ochii lui James parca luau foc..imi placea insa asta nu e nimic..daca indrazneste sa se lege de ei.
Gata hai sa mergem la masa… e suficient pentru 5 minute si-i afisez un zambet strengar..nu, numai el stia formula.
De la masa puteam sa vad cum James ma impungea cu privirea,insa eu i-o evitam de fiecare data,nu am sa-i mai permit sa faca ce a facut prima data,eu nu sunt Ea , eu sunt eu.Nu stiu daca a venit aici cautandu-ma pe mine sau in cautarea unei victime, insa sper pentru siguranta lui sa ma lase pe mine si pe prietenii mei in pace pentru ca de data asta nu o sa-mi tremure mainile.
-cine e el? il cunosti?.intreaba Alice
-nimeni! spun scurt
-poi nu cred,te priveste insistent ca si cum te-ar cunoaste destul de bine..are niste ochi vicleni..gata parca sa atace.
Atunci un fior m-a strabatut …pe zi ce trece sunt tot mai aproape de adevar ,stiu ca ei nu ma vor ierta,stiu ca acum cand am recuperat aproape tot ce am pierdut in trecut risc sa dispara iarasi si numai din vina lui,ma doare sa cred ca va trebui sa dispar iarasi,insa nu am sa fac altceva daca ei nu ma vor ierta.
-uite ce e ,nu e bine sa dezgropi ceva ce a fost ingropat cu mult timp in urma..daca il cunosc sau nu pe James nu are de ce sa te preocupe.Ma durea ca-i vorbisem asa ,insa nu le voi permite sa se bage in viata mea cel putin nu pana nu voi fi pregatita.
-va rog ,gata cu subiectul asta,James nu e important ,de cand e el subiect de barfa? .
Deci Vicky ai reusit sau nu sa o pui pe Tanya la punct,ia zi ti-ai marcat teritoriul? uitasem complet ca mai trebuia sa ma si distrez ..
-Sa sti ca da…dar tu de ce nu ai venit ieri la scoala.. intreaba ea..
-daca ai..si ma pufni rasul…am avut o zi…pff…ia spune-i tu Cullen ce-am facut noi ieri? ma uitam la el si vedeam ca se inecase cu mancarea..
Victoria il privea cu o spranceana foarte arcuita…dar chiar cu problemele ce-au aparut nu am sa le las pe aceste fufe ..sa-si faca de cap..
-cum Cullen ai uitat asa de repede? da-mi voie sa-i povestesc eu..
-poi sa stii..draga Vicky ca nu meriti un iubit ca asta…te inseala la orice curba…si am vazut ca acum incerca sa disimileze un zambet sarcastic insa era cu gandul la altceva
-si cum ma rog m-a inselat?
-sti Vicky esti prea naiva, asta e adevarul, tie daca iti spune cineva ca porcii zboara ai crede nu? nu-mi raspunde ,stiu raspunsul.
-poi nu te-a inselat..insa din vina lui m-am imbolnavit atat de tare..incat l-am fortat sa stea toata noaptea cu mine si am dormit la el..si am subliniat ultimul cuvant.
-asa deci iubi..pe ea o duci la tine dar pe mine ma duci cu zaharelul , ca da ,te duc,maine,poimaine,ba in week-end, si pe ea nu ai ezitat sa-i ti companie?
-hopa..Vicky tu nu esti eu fata ,poi daca ai avea macar putin din tupeul meu ai avea si tu ceva acum.
Insa nu apuc sa pun punct ca simt ceva greu ce-mi apasa obrazul,ma durea, il pipaiam incet si simteam cum se umfla,insa am realizat tarziu ca Vicky tocmai isi arata tupeul in fata mea,insa mai grav era ca James parca lua foc ,ochii ii fulgerau si il vedeam cum se apropia si mainile lui erau deja in parul Victoriei.
-Tarfa mica,stii ce-ai facut ?
-ce?intreaba ea
-ti-ai semnat condamnarea la moarte….te-ai atins de cine nu trebuia…si i-a plesnit una..de i-a zburat un dinte.
Ma uitam si nu-mi venea sa cred ,nu eram singura in cantina,toti se uitau,cu maxilarele deschise la maxim,eu stiam ce-i poate pielea.
-James!!!! termina si m-am bagat intre el si ea.
-E suficient!,m-am rostit eu,stiam ca daca nu o faceam, Victoria ajungea la urgente.Toti se uitam cand de la James la mine,vedeam indoiala in ochii lor,stiam ca intrebarile erau pe drum,orcat as fugi ma vor ajunge din urma.
Gata,mi-a ajuns pentru astazi,”James ar fi bine sa te controlozi aici nu esti la tine”,asa e in Phoenix el plesnea ca si cum arunca o foaie la cos,asa erau maltrati toti de el la liceu,nimeni nu aveau alt regim in afara de cineva.Eu.
-Am plecat,distrati-va in continuare!!.
_______________________________________
heyyy lumeee…am revenit cu cap 7..nu stiu e capitolul meu preferat pentru asa ca un mic zvon de aici incepe intreaga actiune, sper sa va placa macar pe putin pe cat imi place mie.enjoy and pls com

46 de gânduri despre “Capitolul 7

  1. super cap:X:X:X:X….la inceput nu am inteles cine e „Ea”…dar apoi am inteles:)…super si astept cu sufletul la gura urm cap:X..spor la scris:)>:D<

  2. ffffff tare cap….extraordinar…..am ras o gramada…..bafta la scris si inspiratie maxima….baia astept sa vad ce se va mai intampla…pwp:*:*:*:*:*

  3. Buna!E pt prima data cand iti comentez creatia e ft interesant! Ma intreb ce legaturi au James si Bella si ce se va mai intampa….presimt ca va fie ceva pecinste!Si apropo abia astept urmatorul capitol!

  4. Îmi place noua Bella 🙂 …. iar ceea ce s-a întîmplat cu James m-a făcut ff curioasă. Abia aștept să citesc următorul capitol. Spor la scris…

  5. povestea devine din ce in ce mai interesanta…
    deci vinovatul e James… oare de ce nu ma mir…???
    dar Victoria va plati pentru tupeul care la avut… 🙂

Lasă un comentariu